همه چیز درباره طالبی یا گرمک ( 15 تا خواص و تذکرات باورنکردنی )

by قیمت خرید و فروش خربزه in سپتامبر 5, 2019

گرمک = طالبی = Cantaloup
شرح:
گرمک و طالبی، شبیه خربزه هستند و از جهت غذا و پزشکی شباهت زیادی به خربزه دارند با این تفاوت که پیش از خربزه می رسند و لطیف تر و هضم آنها آسان تر است.
طالبی و گرمک از میوه های پرآب فصل تابستان است. طالبی شیرین تر و خوشبوتر از گرمک است.
قسمتهای مورد استفاده طالبی و گرمک عبارتند از:
میوه – تخم میوه
گرمک و طالبی را در زبان عربی، شمام، بطيخ المحرز می نامند.

خواص گرمک و طالبی


1- طالبی میوه ای خنک و اشتها آور است.
۲- طالبی، ادرارآور نرم کننده (ملین) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.
۳- طالبی، کم خونی را معالجه می کند.
4- مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و با مبتلا به یبوست و بواسیر هستند مفید است.
5- طالبی و گرمک به علت داشتن آب زیاد، حبس البول (شاش بند) را درمان می کند.
۶۔ طالبی برای کسانی که نقرس، رماتیسم دارند و یا صفرایی مجاز هستند مفید است.
۷- طالبی را می توان با شکر مخلوط نمود و به صورت پالوده مصرف کرد.
۸- گرمک سرشار از ویتامین آ وث و سلولز است.

همه چیز درباره طالبی یا گرمک ( 15 تا خواص و تذکرات باورنکردنی )

همه چیز درباره طالبی یا گرمک ( 15 تا خواص و تذکرات باورنکردنی )

 

همچنین بخوانید : 26 مورد از خواص بینظیر موز که بهتر است بدانید

۹- گرمک خنک و ملین است مخصوصا برای کسانی که از يبوست می‌نالند تجویز شده است.
۱۰- گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.
۱۱ – گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست مؤثر است.
۱۲ – آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.
۱۳ – طالبی وقتی به اندازه یک گردو می شود آن را می چینند و با سرکه از آن ترشی درست می کنند.

تذکرات خوردن طالبی و گرمک


1- کسانی که مبتلاء به سوءهاضمه هستند باید در مصرف گرمک و طالبی زیاده روی نکنند.
2- کسانی که مرض قند دارند باید جانب احتیاط را مراعات کنند و یا مصرف نکنند.
3- کسانی که ورم معده دارند باید در مصرف طالبی زیاده روی نکنند.

Leave a Reply